MĂSURI DE PREVENȚIE A RĂSPÂNDIRII INFECȚIEI CU VIRUSUL COVID-19

Pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19 (CORONAVIRUS) și a proteja sănătatea cetățenilor, începând cu data de 11 martie 2020 și până la data de 31 martie 2020 (cu posibilitatea prelungirii acestui termen), SE RESTRICȚIONEAZĂ ACCESUL ÎN INCINTA CLĂDIRII Direcției de Asistență Socială Voluntari.
Astfel, accesul la birourile situate la etajul 1 al clădirii (Registratură, Relații cu Publicul, Evaluare Inițială, Compartimentul Alocații și Indemnizații) va fi permis pentru o singură persoană, iar accesul la etajele superioare este permis doar funcționarilor care desfășoară activitatea în cadrul instituției.

🔴 Vor fi primite la registratura Direcției doar cererile pentru alocații și indemnizații, restul solicitărilor se vor trimite pe adresa de e-mail (asistentasociala@primaria-voluntari.ro), prin telefon (0314251664), Whatsapp la unul dintre numerele de telefon: 0754 233 918, 0754 079 465 și fax (0314251664);

🔴 După analiza dosarelor, pot fi solicitate acte suplimentare, stabilindu-se ulterior modalitatea depunerii acestora;
Pot fi solicitate formularele necesare depunerii dosarelor prin intermediul whatsapp-ului la unul dintre numerele de telefon: 0754 233 918, 0754 079 465 sau e-mail.

🔴 Totodată, vă rugăm să respectați indicațiile cu privire la menținerea igienei (spălați-vă des pe mâini, nu vă atingeți fața dacă nu aveți mâinile igienizate, acoperiți-vă nasul și gura când strănutați și tușiți), păstrarea distanței și vă asigurăm că Direcția de Asistență Socială Voluntari dispune permanent măsuri de dezinfectare și igienizare a spațiilor din interiorul clădirii.

Recomandăm tuturor persoanelor care prezintă simptome de gripă să rămână în izolare voluntară la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, recomandăm tuturor cetățenilor să acționeze calm și responsabil, stările de îngrijorare excesivă sau de panică împiedicând reacțiile adecvate la o situație care poate fi gestionată, în limite specifice, atât de entități competente, cât și de fiecare dintre noi.